Automatizálunk

Programunkban több funkciót elkezdtünk automatizálni.

Bekerültek a szállítói és vevői megrendelések, melyek teljesen automatikusan működnek a Diamond Stúdió Kft. számlázó raktárkezelő programjában. Röviden a működé:

  • Amennyiben a vannak vevői megrendeléseink, abban az esetben a raktár/szállítói menüpont alatt meg tudjuk rendleni egyszerre az összes megrendelést szállítóinktól. A termékeknél lehetőség van  kiválasztani a szállítót abban az esetben, ha több van (ez meg van jelölve, hogy könnyű legyen tudni minek van több szállítója). Ezután beállíthatjuk a megrendelni kívánt mennyiséget (természetesen a program felajánlásokat tesz, hogy a vevői megrendelés vagy újrarendelési készlet vagy ezek kombinációja szerint számoljon-e?). Ezután szállítónként elkészül a bizonylat, melyet elküldhetünk, vihetünk magunkkal nyomtatás után szállítóinknak.
  • Ezután a folyamat folytatódhat azzal, hogy kapcsolhatjuk a megrendelt termékek bizonylatait a bejövő szállítóhoz, vagy számlához, így egyszerűbb a bizonylatok kitöltése.
  • Az áru beérkezése után lehetőség van a vevői megrendelésekből foglalásokat készíteni vagy rögtön szállítólevelet, számlát. Ezt megint csak automatizáltuk, így egy ablakban megjelennek a megrendelések, melyet a program automatikusan szétoszt és elkészíti a készletfoglalásokat minden egyes partnernek akinek volt megrendelése. A szétosztás természetesen többféle képen működhet! Vagy csak azokat osztjuk fel amiket maradéktalanul ki tudunk elégíteni, vagy kisebbtől haladva a nagyobb felé és fordítva. Eldönthetjük, hogy a rendeléseket összevonjuk-e? Tehát azonos vevő esetében a több megrendelésből csak egy foglalás készüljön, vagy megrendelésenként külön foglalás.

Természetesen mindezek az árucikktörzsben is nyomon követhetők és bizonylatokon is egyaránt.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését megnézné, kipróbálná keressen minket bizalommal.