Rólunk

Cégünk a Diamond Stúdió Kft. több mint 20 éve van jelen a kereskedelmi szoftverek piacán.Személyre szabott ügyviteli programokat kínálunk, melyek valós igényekre adnak valódi megoldásokat.

Raktárkezelő, számlázó programjaink önállóan, vagy egy integrált rendszerként együttműködve is képesek az ügyfeleink munkáját segíteni.

A Diamond Stúdió Kft. programokat megállás nélkül fejlesztjük, ügyfeleink igényei és javaslatai alapján. Ez garantálja, hogy a programjaink valóban azoknak az igényeknek feleljen meg, akik használják azokat.

A Diamond Stúdió Kft. programokkal kapcsolatos bárminemű problémamegoldást ügyfélszolgálatunk segíti. Az esetek 99%-ában képesek vagyunk távolról megoldani a problémát azonnal. A programjaink egyik alapvető fejlesztési szempontja volt, hogy a működőképessége a legrosszabb körülmények ellenére is fennmaradjon.

A programjaink utólag is rugalmasan változtathatóak ügyfeleink változó igényeknek megfelelően. Így nincs szükség azok cseréjére, mert folyamatosan hozzáalakítható a program az új igényekhez. Az ügyfélszolgálatunk egyik fő feladata alapvetően az ilyen változások követése.

Programjainkat több ezren használják országszerte és külföldön is elégedetten, a legkülönfélébb szakterületen.

Nézze meg programjainkkal kapcsolatos részletesebb leírásunkat, és kérje ügyfél szolgáltunktól kipróbálható demó programjainkat.

Fontosnak tartjuk, hogy a legjobbak közt maradjunk a következő években is. Ezen cél eléréséhez az elmúlt években bővítettük a profilunkat. Így már nem csak a készletnyilvántartó és számlázó. Bővült a kínálatunk webáruházakkal, melyeket közvetlen a készletnyilvántartó szoftverünkből töltünk fel adatokkal, és megrendelések szintén automatikusan kerülnek be a programba. Továbbá a programjainkhoz illesztett eszközök kereskedelmével, testre szabásával: vonalkód olvasók, vonalkód nyomtatók, adatgyűjtők.

2015-ben komoly lépésre szántuk el magunkat, amikor végleg nyugdíjaztuk a 80-es évek óta folyamatosan fejlesztett DBF adatbázisokat használó rendszereinkkel. Azóta fejlesztünk egy új programot, mely küllemében és filozófiájában nagyban hasonlít elődeire, ezzel szemben a mai kor követelményeinek mindenben megfelel.

Megtalálható kínálatunkban a Diamond Remote Desktop (távoli asztali hozzáférés), mely segítségével akár egy egyszerű Windows 7, Windows 8, 8.1 és Windows 10 is el tud látni szerver funkciókat. Így nincs szükség drága szerverszoftverek megvásárlására.