Automatizálunk

Posted on

Programunkban több funkciót elkezdtünk automatizálni.

Bekerültek a szállítói és vevői megrendelések, melyek teljesen automatikusan működnek a Diamond Stúdió Kft. számlázó raktárkezelő programjában. Röviden a működé:

  • Amennyiben a vannak vevői megrendeléseink, abban az esetben a raktár/szállítói menüpont alatt meg tudjuk rendleni egyszerre az összes megrendelést szállítóinktól. A termékeknél lehetőség van  kiválasztani a szállítót abban az esetben, ha több van (ez meg van jelölve, hogy könnyű legyen tudni minek van több szállítója). Ezután beállíthatjuk a megrendelni kívánt mennyiséget (természetesen a program felajánlásokat tesz, hogy a vevői megrendelés vagy újrarendelési készlet vagy ezek kombinációja szerint számoljon-e?). Ezután szállítónként elkészül a bizonylat, melyet elküldhetünk, vihetünk magunkkal nyomtatás után szállítóinknak.
  • Ezután a folyamat folytatódhat azzal, hogy kapcsolhatjuk a megrendelt termékek bizonylatait a bejövő szállítóhoz, vagy számlához, így egyszerűbb a bizonylatok kitöltése.
  • Az áru beérkezése után lehetőség van a vevői megrendelésekből foglalásokat készíteni vagy rögtön szállítólevelet, számlát. Ezt megint csak automatizáltuk, így egy ablakban megjelennek a megrendelések, melyet a program automatikusan szétoszt és elkészíti a készletfoglalásokat minden egyes partnernek akinek volt megrendelése. A szétosztás természetesen többféle képen működhet! Vagy csak azokat osztjuk fel amiket maradéktalanul ki tudunk elégíteni, vagy kisebbtől haladva a nagyobb felé és fordítva. Eldönthetjük, hogy a rendeléseket összevonjuk-e? Tehát azonos vevő esetében a több megrendelésből csak egy foglalás készüljön, vagy megrendelésenként külön foglalás.

Természetesen mindezek az árucikktörzsben is nyomon követhetők és bizonylatokon is egyaránt.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését megnézné, kipróbálná keressen minket bizalommal.

Vélemény, hozzászólás?